Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις

admin
Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο νέο και σύγχρονο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας της πληροφορίας, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε ένα μοντέρνο και δυναμικό διαδικτυακό χώρο.

Η ιστοσελίδα μας είναι η επίσημη παρουσία του Δήμου Πύδνας Κολινδρού στο διαδίκτυο, ο επίσημος σύνδεσμός του με το κοινό αντιπροσωπεύοντας και αναπαριστώντας ολόκληρο τον οργανισμό.

Οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης ως αντιπροσωπευτικοί φορείς πολιτισμικού περιεχομένου καλούνται να πάρουν την θέση τους στο σύγχρονο ψηφιακό τοπίο, διατηρώντας τις αξίες τους, όπως την προβολή και ανάπτυξη πολιτισμικών δραστηριοτήτων, καθώς και την ενημέρωση και εκπαίδευση των ανθρώπων.  Ο ψηφιακός πολιτισμός εισάγει μία σειρά από προκλήσεις που αυξάνονται με βάση το ρυθμό που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Η ορθή ανάπτυξη ενός Δήμου συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση του διαδικτύου, του μέσου δηλαδή που εξασφαλίζει εύκολους και ισότιμους τρόπους πρόσβασης σε ουσιαστικές πηγές πληροφόρησης αναπτύσσοντας την κοινωνία της πληροφορίας και ενισχύει την πολιτιστική επικοινωνία και διαχείριση.

Αναπτύξαμε μία ιστοσελίδα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις: α) να είναι ελκυστική για τους χρήστες, β) να είναι πληροφοριακή με ξεκάθαρη δομή, γ) να διανέμει αξιοπιστία, ταχύτητα, ασφάλεια και διαδραστικότητα. Επίσης, μέσω αυτής επιτυγχάνουμε μία ουσιαστική παροχή πληροφοριών για τον οργανισμό και τις υπηρεσίες του, γ) συλλογή πληροφοριών και στοιχείων, δ) παγκόσμια προβολή, ε) εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών ακόμη και για τους επισκέπτες και ζ) ενδυνάμωση των σχέσεων κοινού και οργανισμού.

Γίνεται αντιληπτό τέλος, ότι το διαδίκτυο παρέχει στην εποχή μας νέες μορφές επικοινωνίας που μπορούν να διαμορφώσουν νέες στρατηγικές και να οδηγήσουν σε ριζική ανανέωση του υφιστάμενου κοινωνικού και πολιτιστικού πεδίου.

Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί η ποιοτική εξυπηρέτηση του συμπολίτη μας και η ολοκληρωμένη πληροφόρηση των επισκεπτών μας.

Share

Δείτε Επίσης

Ανοικτή επιστολή Δημάρχου Αναστάσιου Δ. Μανώλα
7 Οκτ 2019 - 14:55

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες

Βασική προεκλογική υπόσχεσή μας ήταν Όλα στο φως. Αυτό θα το τηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια της Δημαρχιακής...

Μήνυμα Δημάρχου για την Παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας
1 Οκτ 2019 - 12:11

Σήμερα 1η Οκτωβρίου είναι η "Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς" γνωστή ως "Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία". Ο εορτασμός καθιερώθηκε την 1η Οκτωβρίου 1990, από...

Εθιμοτυπική συνάντηση
19 Σεπ 2019 - 13:47

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Τζήμας Γεώργιος,...

Βιογραφικό σημείωμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιου Δ. Μανώλα
6 Σεπ 2019 - 11:45

 

Δήμαρχος του Δήμου Πύδνας Κολινδρού είναι ο κος Αναστάσιος Δ....
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου προς τους εκλεγέντες Βουλευτές της
8 Ιουλ 2019 - 15:11
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους τέσσερις εκλεγέντες Βουλευτές Πιερίας κ.κ. Μπαραλιάκο Φώντα, Μάνη Παπαδημητρίου Άννα, Χιονίδη Σάββα...
Πάσχα
25 Απρ 2019 - 11:56

  Το ΠΑΣΧΑ είναι η μεγάλη εορτή του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης που μας συγκινεί και μας ενώνει.......

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη
19 Δεκ 2018 - 14:44

Η Γέννηση του Θεανθρώπου περικλείει το μήνυμα  της αγάπης και της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης,...

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού