Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

kourea
Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

 

Οι αθλητές στην αφετηρία...Τα εμπόδια στη θέση τους...Ο τερματισμός στο βάθος του στίβου...
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα, και οι νέοι μας νιώθουν περισσότερο από ποτέ ότι η ζωή είναι ένας αγώνας. Να ξέρουν όμως ότι ο αγώνας αυτός -όπως και κάθε αγώνας- πρέπει να δοθεί με υπομονή, επιμονή και χωρίς ψυχοφθόρο άγχος. Το άγχος που δυσκολεύει κάθε προσπάθεια και πολλές φορές γίνεται αξεπέραστος τοίχος. Πρέπει να ξέρουν ότι η επιτυχία έρχεται με τη δημιουργική φιλοδοξία για κατάκτηση των ονείρων και της επιτυχίας που καθένας και καθεμιά θεωρεί σημαντικό και κατάλληλο γι´αυτόν.
Αλλά κι αν ακόμα δεν κατακτήσεις τον θρίαμβο του τερματισμού, έχοντας στη σκέψη σου τις αρχές του ολυμπιακού πνεύματος, απόλαυσε τη συμμετοχή σου στον αγώνα. Σύντομα ένας νέος αγώνας θα ξεκινήσει και θα μπορείς να ξαναστηθείς στην αφετηρία. Χωρίς ηττοπάθειες και απογοητεύσεις, πάντα στην αφετηρία με το σώμα και το πνεύμα έτοιμο. Γιατί η ζωή είναι ένας όμορφος αγώνας...
Να είστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι πριν λίγα ή πολλά χρόνια βρεθήκαμε στην ίδια μ´εσάς αφετηρία, νιώθουμε τον αγώνα και τις αγωνίες σας. Περισσότερο βέβαια απ´όλους, σας νιώθουν οι γονείς σας, έστω κι αν δεν έχουν ανάλογη εμπειρία.
Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας.
Καλή επιτυχία
Αναστάσιος Δ. Μανώλας

 

 

Share

Δείτε Επίσης

3 Δεκ 2020 - 17:55

Με απόφαση που ο ΟΗΕ έλαβε στις 3 Δεκεμβρίου 1992, η 3η Δεκεμβρίου κάθε έτους καθιερώθηκε ως Παγκόσμιος Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Είναι η Παγκόσμιος Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α).

Μήνυμα Δημάρχου για την Παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας
1 Οκτ 2019 - 12:11

Σήμερα 1η Οκτωβρίου είναι η "Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς" γνωστή ως "Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία". Ο εορτασμός καθιερώθηκε την 1η Οκτωβρίου 1990, από...

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού

ΕΣΠΑ