Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

kourea
Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αύριο Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη χτυπά το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, λίγο αργότερα, λίγο διαφορετικά...

Παρά τις όποιες δυσκολίες της φετινής χρονιάς, εκπαιδευτικοί και μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν τον αγώνα τους στο όνομα των ευγενών κατακτήσεων στο χώρο της γνώσεως.
Εύχομαι υγεία και δύναμη να συνοδεύουν τόσο αυτούς όσο και τις οικογένειές τους που σίγουρα θα είναι είναι πολύτιμοι συμπαραστάτες στον αγώνα τους. Ένας δύσκολος αγώνας, που γίνεται δυσκολότερος λόγω των ειδικών συνθηκών εξ αιτίας του COVID-19. Είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια του Θεού και τη συνδρομή όλων μας, ο αγώνας αυτός θα στεφθεί από επιτυχία.
Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά
Αναστάσιος Δ. Μανώλας
Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

 

Share

Δείτε Επίσης

3 Δεκ 2020 - 16:55

Με απόφαση που ο ΟΗΕ έλαβε στις 3 Δεκεμβρίου 1992, η 3η Δεκεμβρίου κάθε έτους καθιερώθηκε ως Παγκόσμιος Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Είναι η Παγκόσμιος Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α).

Μήνυμα Δημάρχου για την Παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας
1 Οκτ 2019 - 11:11

Σήμερα 1η Οκτωβρίου είναι η "Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς" γνωστή ως "Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία". Ο εορτασμός καθιερώθηκε την 1η Οκτωβρίου 1990, από...

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού