Εθυμοτυπική συνάντηση Δημάρχου με τον Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ.

kourea
Εθυμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου με τον Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ.

 

Την Τρίτη 23-6-2020, ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (3η Υ.ΠΕ.) κ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια υπεύθυνη συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας (ΚΥ) Αιγινίου κ. Χρυσούλα Λυκίδου, επισκεύθηκαν τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο Μανώλα.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι για τη βελτίωση της υγειονομικής περιθάλψεως των δημοτών, με ιδιαιτέρα έμφαση στη βελτίωση των παρεχομένων κατά τη θερινή περίοδο υγειονομικών υπηρεσιών στους παραθαλάσσιους οικισμούς του δήμου, οι οποίοι αναμένεται να δεχθούν το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.
Από τον Δήμαρχο τονίσθηκε η φιλότιμη προσπάθεια του προσωπικού του ΚΥ Αιγινίου για την κατά το δυνατόν καλύτερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε τόσο η μείωση του αριθμού του προσωπικού του ΚΥ κατά τα προηγούμενα χρόνια, όσο και η έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων.
Ο Υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. τόνισε τη σημασία της παροχής βελτιωμένων υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους της υπαίθρου και επεσήμανε την προσπάθεια που καταβάλλει η Υπηρεσία του στον τομέα αυτό και στο πλαίσιο του γενικότερου προγραμματισμού του Υπουργείου Υγείας. Υποσχέθηκε ότι, εντός των αρμοδιοτήτων του, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για τη συμπλήρωση των ελλείψεων του ΚΥ Αιγινίου, όσο και για τη βελτίωση των παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών στις έδρες και στα εξυπηρετούμενα ιατρεία του δήμου.

 

 

Share

Δείτε Επίσης

3 Δεκ 2020 - 16:55

Με απόφαση που ο ΟΗΕ έλαβε στις 3 Δεκεμβρίου 1992, η 3η Δεκεμβρίου κάθε έτους καθιερώθηκε ως Παγκόσμιος Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Είναι η Παγκόσμιος Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α).

Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
13 Σεπ 2020 - 07:57

Αύριο Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη χτυπά το πρώτο κουδούνι για την...

Μήνυμα Δημάρχου για την Παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας
1 Οκτ 2019 - 11:11

Σήμερα 1η Οκτωβρίου είναι η "Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς" γνωστή ως "Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία". Ο εορτασμός καθιερώθηκε την 1η Οκτωβρίου 1990, από...

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού