Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και από ώρες 10:00 έως 13:30μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 από 10:00π.μ. έως 13:30μ.μ. στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου. Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (Ζάχαρη, Ρύζι, Φασόλια, Ελαιόλαδο, Φακές, Ζυμαρικά, Αλεύρι, Γάλα, Μήλα,  Χοιρινό κρέας, Βόειο κρέας, Φέτα, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης, Υγρό απορρυπαντικό πιάτων, Σαμπουάν, Οδοντόκρεμα, Βρεφικές Πάνες, Μωρομάντηλα , Κρέμα δημητριακών, Κρέμα Ρυζάλευρο). Λόγω του μεγάλου όγκου των ειδών που θα διατεθούν, κρίνεται απαραίτητη η μετακίνηση των δικαιούχων με αυτοκίνητο.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, να προσέλθουν  την ημέρα και ώρα που τους υποδεικνύεται κατά την τηλεφωνική ενημέρωση, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
ΤΕΒΑ ΔΙΑΝΟΜΗ _26-09-2023.pdf590.59 KB

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού

ΕΣΠΑ