Θερμές Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρου, Ευάγγελος Λαγδάρης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Πύδνα
Η αρχαία Πύδνα είναι χτισμένη στα δυτικά παράλια του Θερμαϊκού, ανάμεσα στον Μακρύγιαλο και το Κίτρος. Η πόλη αναδείχθηκε ως σημαντικό εμπορικό κέντρο.

Αιγίνιο

Κωμόπολη του νομού Πιερίας. Στα βορειοανατολικά βρίσκεται ο ποταμός Αλιάκμονας, στα ανατολικά ο Θερμαϊκός κόλπος και στα νότια και νοτιοδυτικά του βρίσκονται ο Όλυμπος και τα Πιέρια Όρη.

Κολινδρός

Κωμόπολη που βρίσκεται στη βόρεια Πιερία, στις βορειο ανατολικές παρυφές των Πιερίων, σε υψόμετρο από 250 έως 350 μέτρα. με θέα στον Όλυμπο, στον Θερμαϊκό κόλπο και στον Αλιάκμονα.

Μεθώνη

Παραθαλάσσιο χωριό στις βόρειες ακτές του νομού Πιερίας και με εύκολη πρόσβαση στον Υδροβιότοπο Αλιάκμονα όπου βρίσκεται το θεματικό περίπτερο του υγρότοπου του δέλτα του Αλιάκμονα και της Αλυκής Κίτρους.

Επισκέπτες

Επισκέπτες

Στη συγκεκριμένη ενότητα του διαδικτυακού τόπου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού θα μπορέσετε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, αξιοθέατα και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε κάθε περιοχή του Δήμου μας.

Περισσότερα

Κάτοικοι

Κάτοικοι

Στην παρακάτω ενότητα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για θέματα της καθημερινής σας ζωής που αφορούν πτυχές του ευρύτερου φάσματος των δραστηριοτήτων της κοινωνίας του Δήμου.

Περισσότερα

Επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και εφαρμογές για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού. Δείτε προκηρύξεις, διαγωνισμούς και δικαιολογητικά.

Περισσότερα

Επικαιρότητα

Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 2016
12 Μάιος 2016 - 13:58

                                          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου έτους 2016  να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου, αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά ή με Fax (2353022990) με τα συνημμένα δικαιολογητικά της αίτησης, από την Παρασκευή 13  Μαΐου 2016 μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016  .

 

Τ.Ε.Β.Α.
11 Μάιος 2016 - 14:32

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

            Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12/05/2016 και ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών διατροφής (νωπό κοτόπουλο, τυρί φέτα και βρεφικές τροφές) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

            Η διανομή θα γίνει στο χώρο της Εμποροπανήγυρης, της Δημοτικής Κοινότητας Αιγινίου.

Υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Κολινδρό
4 Μάιος 2016 - 14:42

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος και Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελος Λαγδάρης,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην υποδοχή του Τιμίου Ξύλου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων,
την Δευτέρα 9 Μαϊου 2016 και ώρα 6:00μ.μ.
στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κολινδρού.

Ταμειακή Υπηρεσία
27 Απρ 2016 - 11:33

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Μ. Πέμπτη 28-4-2016 το Ταμείο του Δήμου θα λειτουργεί για το κοινό έως στις 11:30π.μ.

Μήνυμα του δήμαρχου Πύδνας Κολινδρού ενόψει των εορτών του Πάσχα
25 Απρ 2016 - 13:01

Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιον Πάσχα, με τα υψηλά νοήματα της αγάπης και της αλληλεγγύης που περικλείει, εύχομαι...

Blog Δημάρχου

Επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015-2019 Δήμου Πύδνας Κολινδρου Η Γνώμη σου Μετράει

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Πανηγύρι Αιγίνιο

Δήμος Πύδνας Κολινδρού

Δήμος Πύδνας ΚολινδρούΟ Δήμος Πύδνας & Κολινδρού (πληθυσμός: 15.179 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011) είναι «Καλλικρατικός» δήμος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συστάθηκε την 1η Ιανουαρίου 2011 από τη συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αιγινίου, Κολινδρού, Μεθώνης και Πύδνας. Έδρα του είναι το Αιγίνιο και ιστορική έδρα ο Κολινδρός.

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού

Γενικές οδηγίες προφύλαξης για ενημέρωση των πολιτών από δασικές πυρκαγιές    Προστασία από τα κουνούπια

Α 18+ Αλκοόλ μετά τα 18     Ρώτα τον Διονύση και μάθε πόσο πίνεις

Καύσωνας - Ενημερωθήτεε έγκαιρα Προστατευτείτε Αποτελεσματικά    Γραμή Εξυπηρέτησης Πολιτών - 800 11 848484